Vælg lydskriftstandard:
ℹ️ Info om lydskriftstandarder
NB! Du skal være logget ind for at vælge andet end IPA.


Andre søgemuligheder:
Søg på lydskrift
Rimordbog
!

Privatlivspolitik

Du kan frit benytte udtaleordbog.dk uden at afgive personlige oplysninger.

Hvis du opretter en profil, gemmes din email og andre afgivne oplysninger på udtaleordbog.dk's server. Din email videregives ikke til andre.

Når du benytter udtaleordbog.dk's kontaktformularer og lignende, sendes informationerne til udtaleordbog.dk's email. Alle oplysninger du sender til udtaleordbog.dk, behandles i overensstemmelse med gældende regler. Informationerne videregives ikke til andre.

Du kan til enhver tid kontakte udtalordbog.dk og høre hvilke oplysninger der er registreret om dig eller bede om at få personlige oplysninger slettet.

De tilknyttede sociale medier (fx Facebook, Patreon, Instagram, Twitter) har deres egne privatlivspolitikker. Se disse for yderligere informationer.

Udtaleordbog.dk benytter Google Analytics som bl.a. registrerer besøgstidspunkt, klikadfærd, browser, operativsystem, ip-adresse. Disse oplysninger bruges kun til statistiske formål og videregives ikke til andre. For nærmere oplysninger kontakt Google.

Privatlivspolitikker opdateres efter behov.

For yderligere oplysninger, skriv til: kontakt@udtaleordbog.dk

Betingelser

Indholdet på udtaleordbog.dk er beskyttet af ophavsret. Du må gerne kopiere enkeltstående data til både privat og erhvervsmæssig brug. Dele af udtaleordbog.dk kan downloades og benyttes med den oplyste licens. Brug af større mængder data er kun tilladt efter aftale med udtaleordbog.dk.

Udtaleordbog.dk garanterer ikke for indholdets fejlfrihed.

For yderligere oplysninger, skriv til: kontakt@udtaleordbog.dk